197 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembouillonchampignondroge witte wijneiknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrunderbouillonsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Macaroni Stroganoff

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, gedroogde paddenstoelen, gerookt paprikapoeder, kastanjechampignon, knoflook, komijn, macaroni, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, wodka en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine champignons, gekookte ham, gele paprika, gezouten kalfstong, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, paprikapoeder edelsusz, peperkorrels, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Croque madame

Ingrediënten:
boter, champignon, jonge kaas, majoraan, margarine, peper, tomaat, witbrood en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Vegetarische champignon Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, champignon, groentebouillon, kastanje, boter, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, shiitakes, tijm, tomatenpuree, zilverui en wortel

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vlindermacaroni met kalfsvlees en salie

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsschnitzel, peper, verse salieblaadjes, vleestomaat, vlindermacaroni en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Champignontaart

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, crème fraîche, ei, gist, margarine, melk, prei, room en volkorenmeel

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Wildsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gebraden wild, jeneverbes, koffieroom, margarine, rode port, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui en wildbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Champignoncocktail

Ingrediënten:
azijn, boter, champignon, olie, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatenketchup, verse peterselie, witte asperge uit blik en zout

Soort:
vegetarisch / cocktails
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Spiraalmacaroni met champignon-kappertjessaus

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, grotchampignons, kappertjes, lente-ui, macaroni, oude goudse kaas, peper, spiraalmacaroni, tijm, tomatenpuree, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zigeunersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, groentebouillon, margarine, room, sjalot, tomaat, ui, witte wijn, witte wijnazijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

schelpje visragout

Ingrediënten:
boter, champignon, groene olijven, kabeljauwfilet, kruidnagel, parmezaanse kaas, slagroom, tomaat, ui, dille, witte peper en witte wijn

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Worstschotel

Ingrediënten:
aardappel, boter, boterhamworst, champignon, marjolein, peper, tijm, tomaat, ui, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Jagerssaus

Ingrediënten:
boter, champignon, demi-glace, dragon, droge witte wijn, kervel, olie, peper, peterselie, sjalot, tomaat en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Lunch uit Parade van pasta & pizza:

Pizza-omelet

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, ei, katenspek, oregano, peper, tomaat, tomatenketchup, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Aardappelgoulash

Ingrediënten:
boter, champignon, karwijzaad, krieltjes, laurierblad, paprika, peper, prei, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Lasagne

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, champignon, tomaat, groene pesto, lasagnevellen, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, spinazie en ui

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

schelvis met champignons

Ingrediënten:
boter, champignon, citroen, citroensap, demi creme fraiche, doorregen spek, schelvisfilet, sojasaus, tomaat, ui, verse dille, verse peterselie, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vismedaillons van Oma Willems

Ingrediënten:
bier, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, doperwtjes, garnalen, gruyèresmeerkaas, melkroom, nieuwe aardappel, peper, prei, sjalot, steurgarnalen, tomaat, tongfilet, verse peterselie en zout

Keuken:
Provençaals / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...