Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: