Recept uit Simpel:
Foreltartaar met bruine boter en pistachenoten
- Ingrediënten:
- boter, citroenen, dragonblad, fijne kristalsuiker, forelfilet, komijnzaad, olijfolie, pistachenoten, sjalot en zeezoutvlokken
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Simpel:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: