Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, druivenpitolie, ei, eidooier, eiwit, griekse yoghurt, karnemelk, knoflook, koriander, melk, munt, olijfolie, peper, rode ui, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Anatolië:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:
Ontbijt uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Anatolië:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: