Recept uit Het Franse bakboek:
Bugnes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, maïsmeel, plantaardige olie, poedersuiker, rum, tafelzout en vanille-extract
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, runderbouillon, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Vegeterranean:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Zuur:
Recept van Patesserie:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Ontbijt uit Vegeterranean:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: