347 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercayennepepercitroencitroensapeigistgroenteknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaprikapeperpeterseliesuikertijmtomaatuiwaterzonnebloemoliezoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

kabeljauw in mosterdsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kabeljauwfilet, melk, milde mosterd, nootmuskaat, paprikapoeder, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Yoghurt-preisoep met gedroogde munt

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprikapoeder, prei, turkse paprikavlokken, water, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:

Kaaskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, ei, emmentaler, gruyère, paprikapoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Mosselen in een jasje tigre tapas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, ei, laurierblad, mosselen, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

lamsvlees met rode paprika´s en rioja

Ingrediënten:
bloem, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsbouillon, laurierblad, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, rode rioja, rode ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gepaneerde kip met groene mayonaise

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen zwarte peper, kappertjes, kipfilet, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

konijn salmorejo

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quichevulling op basis van lightroom

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eieren, light room, melk, paprikapoeder, peper, platte kaas, selderijzout en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / groentevulling / hartige taart
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofde witte bonen

Ingrediënten:
bloem, chorizo, gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, spaanse bloedworst, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Gemarineerde zalmfritters

Ingrediënten:
bloem, djinten, ei, hot peppersauce, knoflook, olie, paprikapoeder, polenta, sherryazijn, oregano, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

The Colonel's Fried Chicken

Ingrediënten:
allspice, bloem, cayennepeper, ei, karwijzaad, kip-drumsticks, laurier, nootmuskaat, paprikapoeder, salie, tijm, uienpoeder, ve-tsin, volkorenmeel, volle melk, zout en peperkorrel

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Mini-artisjokken met kaas

Ingrediënten:
artisjokbodems, bacon, bloem, eierdooier, erwtjes, melk, oude kaas, paprikapoeder, peper, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bakbeslag 1

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, eierdooier, eiwitten, geraspte harde kaas, paprikapoeder en zout

Soort:
groente / frituur
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gobz el har

Ingrediënten:
bloem, fijn griesmeel, gedroogde gist, gehakt, komijnpoeder, olijfolie, paprikapoeder, peper, ras el hanout, rode paprika, roerbakgroenten, ui, volkorenbloem, zout en peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:

Pecorinokaaskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pecorino en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:

Pittige kaaskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, ei, emmentaler, garam masala, gruyère, karwijzaad, kerriepoeder, komijnzaad, paprikapoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...