Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukenlab:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: