Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Kipfilet met witlof
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kipfilet, magere room, sjalot, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken: