Basisrecept uit Trattoria:
Verse eierpasta
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bloem, ei, olijfolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Trattoria:
Basisrecept uit Trattoria:
Basisrecept uit Trattoria:
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: