Recept uit Vis en schaaldieren:
Corsicaanse mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Bijgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit L'Art de la table: