163 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcrème fraîchedilleeigriekse yoghurtknoflookmagere yoghurtmelknotenolijfoliepeperpoedersuikerroomsuikeruivleeswaterzeezoutzuivelzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Beeren-Joghurteis - Bessenyoghurtijs

Ingrediënten:
aardbeien, bosbessen, bramen, eidooier, frambozen, griekse yoghurt, natuuryoghurt, slagroom, suiker, vanillepeul, vanillesuiker en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Krabballetjes met limoen-yoghurtmayonaise

Ingrediënten:
broodkruim, eiwit, kabeljauwfilet, krabvlees, limoensap, limoenschil, mayonaise, peper, slagroom, tongfilet, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijtingfilet, witvisfilet, yoghurt en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Hazelnootomelet

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, hazelnoot, hazelnootmeel, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met bosbessen

Ingrediënten:
bloem, bosbessen, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met frambozen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, frambozen, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met nectarine

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, nectarine, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met perzik

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, marmelade, perzik, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Omelet met kersen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, kaneel, kersen, marmelade, poedersuiker, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete omelet

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Amandelomelet

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete omelet met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, gedroogd fruit, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, sesamzaad, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomatenmousse

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, magere yoghurt, mayonaise, peper, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Vichyssoise met asperges

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, groene asperges, groentebouillon, prei, slagroom, witte peper, zeekraal en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Bramenpudding met amandelvla

Ingrediënten:
amandelessence, amandellikeur, amaretto, bramen, eiwit, halfvolle melk, limoen, limoensap, magere yoghurt, poedergelatine, slagroom, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bosui, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Koolrabisalade

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, griekse yoghurt, knoflook, koolrabi, miniwaterkers, munt, olijfolie, slagroom, sumak, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Masalasaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, garam masala, gemberpasta, groene chilipeper, groene kardemompeulen, kaneelstokje, knoflookpasta, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, mascarpone, plantaardige olie, slagroom, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...