79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouilloneigehaktkipknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierundrunderbouillonrundvleessuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrunderstoofpotje

Ingrediënten:
boter, bloem, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurierblaadjes, runderbouillon, preien, runderstoofvlees, sukadelappen, knoflook, uien, vlees en winterpenen

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, kruidnagels, rundvlees, sambal, uien en 
zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:

Herfstige cornish pasteitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, courgette, ei, flespompoen, longhaas, nootmuskaat, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, witte peper, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Konijn met dragon

Ingrediënten:
bloem, bot, boter, dragon, gekruide bloem, konijn, peterselie, room, uien, vlees, witte wijn en 
zout en peper

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfshart in saus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfshart, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, tomaat, ui, vlees, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Cannelloni

Ingrediënten:
bloem, boter, halfvolle melk, kalkoenvel, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, ui en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfsvlees à la Mario

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, tomaat, kalfsschnitzels, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, ui, vlees en 
zout en peper

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, gedroogde kikkererwten, gemberpoeder, gemalen kaneel, groene linzen, kip, kurkuma, lamsvlees, olijfolie, passata, peper en zout, rijst, rund, bladpeterselie, ui, vermicelli, verse koriander en water

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, cavolo nero, extra vierge-olijfolie, halfvolle melk, kruidnagel, laurier, mascarpone, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, tijm, ui, venkel en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Haal meer recepten op...