Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, courgette, ei, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: