61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebotercayennepeperdruivenpitolieeieidooiereiwitjalapeñopeperkippenbouillonknoflookkorianderlente-uimaïskorrelsmaïsoliemaïzenaolieolijfoliepaneermeelpeterseliesojasaussuikeruiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met verse tomatillosalsa

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, verse tomatillosalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met verse tomatensalsa

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, verse tomatensalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamschenkel met pancetta en bonen

Ingrediënten:
bloem, cannellinibonen, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsschenkel, maïzena, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, port, rodebessengelei, rozemarijn, sojasaus en ui

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met gemarineerde speklapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, ei, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, knoflookpoeder, laurierblad, mon chou, olie, paneermeel, peper, rode ui, sojasaus, speklap, tagliatelle, verse bladselderij, verse peterselie, roomkaas en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, paprikapoeder, peper, tomatenpuree, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Komkommer in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, olie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Hamhorentjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gekookte ham, gist, kappertjes, melk, olijven, paprikapoeder, peper, sojasaus, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Wontons

Ingrediënten:
bamboescheuten, basterdsuiker, bloem, bosui, gedroogde chinese paddestoelen, kleine gepelde garnalen, margarine, mosterd, mosterdpoeder, peper, rijstazijn, schouderkarbonades, sesamolie, sherry, sojasaus, water, waterkastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Pasteitjes met ragout van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eekhoorntjesbrood, eidooier, gemalen amandelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, roomboter, sjalot, sojasaus, water en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Zwartzuur van eend

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, eend, eendenbout, ketjap manis, kruidnagels, rode wijn, suiker, ui en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sesame Prawns / Sesamgarnalen

Ingrediënten:
bloem, ei, garnaal, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamzaad, sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wildterrine met paprika

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosuitjes, boter, ei, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, paneermeel, peper, peterselie, rode paprika, sambal, slagroom, tomaten, vlees van wild en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Nordseeburger / Noordzeeburger

Ingrediënten:
bloem, citroensap, dille, rijst, komkommer, mosterd, noribladeren, olie, peper, rijstmeel, rode bietenremoulade, rode ui, sjalot, sla, sojasaus, spinazie, tofu, voorjaarsui, wortel en zout

Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Bahn mi met gehaktballen

Ingrediënten:
bosuitjes, chili, chilisaus, bloem, maïzena, suiker, gehakt, gemberpoeder, ei, knoflook, mayonaise, pistolets, sojasaus, stokbrood, knoflook, zout, uienpoeder, verse koriander, vissaus, wortel en zwarte peper

Haal meer recepten op...