Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs brouillés aux truffes - Roereieren met truffels
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, melk, peper, slagroom, truffel, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eiwit, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja: