Recept uit Jamie's Italie:
Toscaanse pici met tomaten-vleessaus
- Ingrediënten:
- griesmeel, kalfsgehakt, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, rundergehakt en tomaat in blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, fruit, kalfsgehakt, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rijst, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: