Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Lamsstoof met pruimen en Ras-el-Hanout
- Ingrediënten:
- gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, lamsschouder, olijfolie, oranjebloesemwater, peper, ras-el-hanout, sesamzaad en zout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, lamsgehakt, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek: