Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Slapakketjes met gehakt
- Ingrediënten:
- boter, ei, kalfsgehakt, kropsla, nootmuskaat, paneermeel en varkensgehakt
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- kalfsvlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, eidooier, eiwit, frituurolie, frituurvet, geklaarde boter, gelatine, kalfsgehakt, kalfskotelet, kalfslever, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: