Recept uit De kunst van het koken:
Farce Mentonnaise - Vulling van zalm en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, boter, knoflook, kruiden, mager lamsgehakt, peper, ui, zalm uit blik en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, ei, fruit, gerookte zalm, groene kruiden, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, roomkaas, ui, vis, vlees, water, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit delicious. magazine - 2010-07:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-08:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Lima - het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Tartaar van het mes:
Recept uit Pannenkoeken: