120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisaugurkbladpeterseliebloembotercitroenraspeifruitkaasknoflookmelkolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenrucolatijmuiwaterwitbroodzeezoutzout
zout en peperzuurdesembroodzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Kalfsvlees parmigiana

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bloem, broodkruim, buffelmozzarella, citroen, ei, kalfsoesters, knoflook, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, tijm, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:

Ploughman's lunch

Ingrediënten:
bolletje, branston-zuur, brood, cheddar, fruit, gedroogde ham, geitenkaas, kaas, mierikswortel, mosterd, piccalilly, stilton, vlees, worst en zuur uitje

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Vleescarpaccio

Ingrediënten:
artisjok, asiago stagionato, brood, citroen, olijfolie, parmezaanse kaas en rundvlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Polpettone di seitan vestito

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pecorino, pompoen, seitan, sesamzaad, sjalot, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroen, ei, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas en zalm uit blik

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Gevulde inktvis met bruschetta

Ingrediënten:
basilicum, champignon, ciabattabrood, citroen, citroensap, half-om-halfgehakt, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijlinktvis, ricotta, sjalot, tomatenpuree en ui

Keuken:
Noord-Amerikaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / hartige hapjes / vis
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Cannelloni Gevuld Met Ricotta En Mortadella

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, boter, brood, broodkruimels, cannelloni, eieren, fruit, peterselie, gele ui, kaas, knoflook, knoflook, lasagnevellen, melk, mortadella, muskaat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, taleggio, tarwebloem, zout, ui, volle melk, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Mexicaanse caesar salad

Ingrediënten:
ansjovis, avocado, bruin brood, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gerookte doorregen bacon, kerstomaat, kipfilets, knoflook, komkommer, little gem, magere yoghurt, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, romaine sla en worcestersaus

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:

Caesar salad

Ingrediënten:
ansjovis, brood, citroen, dijonmosterd, ei, grof zeezout, knoflook, little gem, milde olijfolie, parmezaanse kaas, romaanse sla en worcestersaus

Soort:
salade / vis
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Salsa di noci

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en walnoten

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

De allerbeste tonijngehaktballen

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, kaneel, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rode wijnazijn, tomaat in blik, tonijn en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gepocheerde vis

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, citroen, doperwt, ei, gerookte witvisfilet, groene asperge, knoflook, lente-ui, meerzadenbrood, melk, muntsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, slagroom, spinazie, tijm, truffelolie en zongedroogde tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Picknick / lunch / buffet / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, ciabatta, citroen, engelse mosterd, gerookt paprikapoeder, kerstomaat, kipfilet, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, polenta, rode paprika uit pot, rodewijnazijn, romainesla, roodlof, tuinkers, worcestersaus en yoghurt

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Arnold Bennet-frittata

Ingrediënten:
appel, bieslook, citroen, doperwt, ei, emmentaler, extra vierge-olijfolie, focaccia, gerookte schelvis, laurier, lente-ui, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, walnoten en waterkers

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Garnalenlinguine

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, citroen, extra vierge-olijfolie, kaneel, knoflook, linguine, munt, parmezaanse kaas, passata, rode spaanse peper, saffraan, tijgergarnalen en venkel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gehaktbrood

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gedroogde tomaten in olie, half-om-halfgehakt, knoflook, mosterd, parmezaanse kaas, bladpeterselie, ui en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, artisjokken, citroen, ei, kappertjes, knoflook, olijfolie, oud witbrood, parmezaanse kaas, peterselie en witte wijn

Soort:
groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Boletenboterham

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabatta, citroen, eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Haal meer recepten op...