Recept uit De kunst van het koken:
Potage Parmentier - Aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, boter, peterselie, prei, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dille, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Jamie's dinners:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Buffet / bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: