438 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bruine basterdsuikerbruine suikercitroensapdroge sherryfijne kristalsuikerkippenbouillonknoflookkokosmelkkorianderlaoslente-uilichte sojasauslimoensapmaïzenaoliepeperplantaardige olierijstwijnsambal oeleksesamoliesjalotsojasausuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Passievruchtensalsa

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, gember op siroop, gembersiroop, granaatappel, limoen, passievruchten, verse munt en zwarte peperkorrels

Soort:
zoet / saus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zoetzuur Varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, chinkiang, daslook, gember, kippenbouillon, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, knoflook, varkensbuik met zwoerd, witte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:

Kip kung po

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chinese zwarte azijn, gedroogde rode chilipeper, gember, kippendijfilet, maïzena, pinda’s, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojasaus en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Sichuan Heetzure Hotpot

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, gedroogde chilipepers, gedroogde paddenstoelen, gember, kristalsuiker, lamsnek, lamsschouder, lente-uien, runderbouillon, noodles, rijstazijn, rijstnoedels, steranijs en tofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Lichte laksa

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, currypasta, gember, kip, kippenbouillon, limoenblad, limoensap, mihoen, okosmelk, paksoi en taugé

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Kruidenpasta

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, kokoscrème, kokosmoes, palmsuiker, sjalotten en vissaus

Keuken:
Duits
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Petjil

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, dagoeblad, gember, knoflook, kousenband, pindakaas, rode chilipeper, sjalot, spitskool, tamarinde, taugé en zoete ketjap

Soort:
groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Guizhou lianai doufu - Tofu op de wijze van Guizhou

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, frituurolie, gedroogde chilivlokken, gember, koriander, lente-ui, saus voor tofu op de wijze van guizhou, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soja
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Dubbelbereid piepkuiken met chilisaus en zout met citroenblad

Ingrediënten:
arachideolie, aziatische bouillon, fijne kristalsuiker, gedroogde citroenblaadjes, gember, grof zeezout, kipsuprêmes, knoflook, limoen, piepkuikens, rijstazijn en rode chilipeper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gembernootjes

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, druivenpitolie, gember, noten, maïsolie, stemgember, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / noten
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Runderfilet met kokos

Ingrediënten:
arachideolie, citroenschil, gember, knoflook, kokos, koriander, kurkuma, lente uitje, palmsuiker en runderfilet

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, ciderazijn, druivenpitolie, gember, gerookt paprikapoeder, golden syrup, knoflook, lichtbruine suiker, mosterdpoeder, piment, sjalot, tomatenpassata, worcestersaus en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Loempia's met gerookte tofoe en peultjes

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, gerookte tofu, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, peultjes, rijstwijn, shiitake, sojasaus en suiker

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, rijstwijn, shiitake, sojasaus, stevige tofu, suiker en taugé

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

In de pan gebakken loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, rijstwijn, shiitake, sojasaus, stevige tofu, suiker en taugé

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Donggu shao ji - Stoofpot van paddenstoelen en kip

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, kippenbouillon, kippenvlees, lichte sojasaus, maïsmeel, marinade voor kip, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...