Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Pili-pili uit Zaïre
- Ingrediënten:
- arachideolie, rode peper, ui en zout
- Keuken:
- Afrikaans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, laos, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Elzas:
Recept uit Elzas:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: