Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloembotercitroencitroensapeiknoflookkorianderlimoenmuntolieparmezaanse kaaspeterselierode uirozemarijnsinaasappelsjalotsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Inktvissalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenschil, gehakt, inktvis, olijfolie, rodewijnazijn, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van peer, gorgonzola & lof

Ingrediënten:
dijonmosterd, doyenne du comice peer, extra vierge-olijfolie, frisee, gorgonzola, kristalsuiker, peren, rodewijnazijn, roodlof, witlof, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Groene salade met gele biet, sinaasappel, walnoot en granaatappel

Ingrediënten:
appelazijn, appeldiksap, gedroogde tomaat, geitenfeta, gele biet, granaatappel, knoflook, navelsinaasappel, olijfolie, peper, peterselie, veldsla, walnoten, winterpostelein, zonnebloemolie, zout en zwarte olijf

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsbout met madera - kersensaus

Ingrediënten:
bot, citroen, citroenen, boter, gehakt, kersenjam, kippenbouillon, lamsbout, madera, nieuwe aardappels, olijfolie, sjalot, spinazie, rozemarijn, knoflook, venkelknollen, verse rozemarijn, peper, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Zalm in granaatappelmarinade

Ingrediënten:
citroen, citroenen, gehakt, granaatappel, melasse, munt, olijfolie, verse tijmblaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Peterseliepesto

Ingrediënten:
amandel, basilicum, citroen, hazelnoot, knoflook, olijfolie, pecannoten, peper, peterselie, pijnboompitten, sinaasappel en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde poon

Ingrediënten:
acaciahoning, bloemkool, citroen, dragon, olijfolie, peper, poonfilet, rode aalbessen en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bloemkoolcouscous met gepocheerd ei

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, bloemkool, citroen, eieren, gedroogde abrikozen, gehakt, gerookt paprikapoeder, granaatappel, olijfolie, sinaasappel, sumak, ui, peper, wittewijnazijn, wortels en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...