Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, groente, kip, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, rund, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Season with love:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: