Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfsmedaillons met spek en gruyère
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, citroensap, gruyère, kalfsmedaillon, koffieroom, kruiden, olijfolie, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, tuinkruiden, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Eten met z'n allen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: