772 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroentegroentebouillonknoflookkruidenolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uispinazietijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Geblakerde bosuidip met boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, bosui, citroensap, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, roomkaas, zonnebloemolie, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gewokte boerenkool met varkensfilet

Ingrediënten:
boerenkool, chilivlokken, gember, groentebouillon, honing, lente-ui, limoen, olie, varkensfilet, vissaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pasta met boerenkool en avocado

Ingrediënten:
boerenkool, ei, olijfolie, pasta, rijpe avocado’s, rode spaanse peper, spaghetti, knoflook, vegesaan, basilicum, walnoten, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Rode linzensoep met boerenkool

Ingrediënten:
boerenkoolblad, chilipoeder, glasnoedels, groentebouillon, olie, rode linzen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Speltotto met boerenkool en geitenkaas

Ingrediënten:
boerenkool, boter, cavolo nero, droge witte wijn, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parelgort, parelspelt, parmezaanse kaas, prei, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Lasagne met boerenkool en paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boerenkool, boter, cavolo nero, dijonmosterd, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, lasagnebladeren, laurier, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, tijm, ui, volle melk en zwarte peperkorrels

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Salade met boerenkool & Bulgur

Ingrediënten:
boerenkool, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, geitenkaas, gember, amandel, granaatappel, ingemaakte citroenen, water, olijfolie, verse koriander en zeezout

Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Boerenkool met botersla en bavette

Ingrediënten:
boerenkoolblad, botersla, citroen, extra vierge olijfolie, fleur de sel, half gedroogde tomaatjes, kappertjes, pikant gerookte paprikapoeder, roomboter, runderbavette en sjalot

Soort:
salade / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Ontbijt / brunch / lunch uit Boerenkool:

Broodje Ei Met Boerenkool

Ingrediënten:
boerenkoolblad, brood, eieren, kippenbouillon, olijfolie, roomboter en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Mediterrane boerenkool met pasta

Ingrediënten:
boerenkool, demi creme fraiche, feta, gedroogde tomaat, knoflook, kruidenbouillon, olijfolie, olijven zonder pit, paturain light, peper, rode paprika, tagliatelle, ui, walnoten, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kool op zijn Romeins

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Caesarsalade Met Kool

Ingrediënten:
ansjovis, boerenkoolbladeren, eierdooier, olie, olijfolie, palmkoolbladeren, rode-wijnazijn, spek, yoghurt en zuurdesembrood

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...