Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Simit kebabi - lamskebabs met gegrilde salade
- Ingrediënten:
- chilivlokken, fijne bulgur, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, munt en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroen, citroensap, gember, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, komkommer, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit ChrisKitch:
Diner / voorgerecht uit Anatolië:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Avondmaal uit Eet als een atleet:
Recept uit Gemüse! :
Avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Home made zomer:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Anatolië: