709 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikerkaneelkristalsuikermaïzenamelkpoedersuikerpure chocoladeroomkaasslagroomvanillesuikervolle melkwateryoghurtzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Rozenmeringues

Ingrediënten:
eiwitten, fijne kristalsuiker, frambozen, gedroogde rozenblaadjes, merg, slagroom, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Pralinébavarois

Ingrediënten:
amaretti, bladgelatine, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, praliné, slagroom, vanille-essence en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Pavlova

Ingrediënten:
compote, eiwit, maïzena, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Meringuemousse

Ingrediënten:
compote, eiwit, maïzena, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Frambozen- of aardbeienbavarois

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, eiwit, frambozen, gekonfijte kersen, kristalsuiker, maïzena, melk, rode bessenjam, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Koude kastanjesoufflé

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocolade, eiwit, gelatine, kastanjejam, mascarpone, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Pompoentaart Met Chocolade

Ingrediënten:
cacao, deeg, eidooier, eiwit, kristalsuiker, flespompoen, bloem, gemberpoeder, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, ei, water, lichte basterdsuiker, pompoenpuree, slagroom, kardemompoeder en kruidnagelpoeder

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Vergeten pudding

Ingrediënten:
aardbeien, boter, bramen, eiwit, passievruchten, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenzuur en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Perziche pavlova's

Ingrediënten:
bessen, eiwit, maïzena, rozenessence, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladebavarois

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, gekonfijte kersen, gelatine, kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Bavarois met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, bladgelatine, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Karamel-botercrème

Ingrediënten:
boter, eiwit, slagroom, suiker, vanille-extract, water en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Pavlova's met fruit voor mijn moeder

Ingrediënten:
eiwit, fruit, likeur, maïzena, munt, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bavarois praliné - Amandelbavarois

Ingrediënten:
amandelessence, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly, eidooier, eiwit, gelatinepoeder, maïzena, melk, praliné, slagroom, sterke koffie, suiker, suikerklontjes, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Bramenpudding met amandelvla

Ingrediënten:
amandelessence, amandellikeur, amaretto, bramen, eiwit, halfvolle melk, limoen, limoensap, magere yoghurt, poedergelatine, slagroom, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Biscuitomeletjes met kersen

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geleisuiker speciaal, kaneelstokje, maïzena, ontpitte kersen, poedersuiker, rumessence, slagroom, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...