Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroencitroensapeidooierknoflookmelknootmuskaatoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliesjalotspinaziesuikertijmtomaatuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen, krab en ei

Ingrediënten:
boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Ontbijt / diner / voorgerecht uit De truffel:

Gekookt ei met mouillettes

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, ei, fleur de sel, mousse met truffelsap, olijfolie, peper en zomertruffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Tunesich ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, harissa, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Perzisch ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte eieren met uien

Ingrediënten:
bosui, boter, ei, ganzenvet, peper, plantaardige olie, spaanse peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Tunesische ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, harissa, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Perzische ei en tomaat

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met ei en komkommer

Ingrediënten:
ciderazijn, ei, extra vierge olijfolie, gele ui, komkommer, mosterdpoeder, nieuwe aardappel, peper, peterselie, sjalot, wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Kropsla met eier-olijvensaus

Ingrediënten:
azijn, ei, gevulde olijven, lentekruiden, olie, sla, suiker, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Hardgekookte eieren met whiskey

Ingrediënten:
ei, mosterd, olie, peper, tonijn, whiskey, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vis
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Groene antipasta met ei

Ingrediënten:
ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pitabroodjes met ei en spek

Ingrediënten:
bieslook, broodjes, eieren, bieslook, kaas, magere spekreepjes, olijfolie, peper, pita, pita broodjes, room, rucola, sla, spekreepjes, zout en zure room

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Algerijnse gestoofde witte boontjes

Ingrediënten:
boterham, citroenen, citroensap, ei, gedroogde munt, gedroogde witte bonen, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundergehakt, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Witte kool met zure room

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, karwijzaad, peper, plantaardige olie, suiker, witte kool, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Haal meer recepten op...