Tunesich ei en tomaat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 546 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
ontbijt / snack of tussendoortje
Soort:
eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde eieren (1)

Een recept uit  - de snelle keuken

Gamba's op een stokje met spicy crème

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Gevulde eitjes met garnaaltjes en harissa

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Brik met ansjovis, ei en harissa

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito