Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Soepen:
Recept uit Cajun koken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: