Recept uit De truffel:
Gnocchi à la Parisienne
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bourgondische truffel, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, eidooier, frituurolie, gehakt, gist, kaas, knoflook, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, suiker, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Asperges:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: