Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Aardappeltortelli met cognac
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, cognac, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, citroen, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, salie, specerijen, spinazie, suiker, tomaat, ui, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Twaalf:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wrap 'n roll:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: