Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Passatelli
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, slagroom, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Belgie:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Home Made winter: