188 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbladpeterseliebloemboterchampignoncitroensapcrème fraîcheeidooierknoflookkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspepersjalotslagroomspinazietijmtomaatuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Empanada met verse kaas en champignons

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, citroensap, eieren, margarine, verse kaas, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude rijstsalade

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ei, kortkorrelige rijst, olijfolie, rode paprika uit pot, tomaat, verse peterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

italiaanse salade

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, bloemkool, champignon, diepvrieserwten, ei, olie, sperziebonen, verse peterselie, wijnazijn, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Steak tartare (tweede versie)

Ingrediënten:
champignon, eierdooier, knoflook, mager rundergehakt, mosterd, peper, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kippenpastei - chicken pie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, ei, eierdooier, gerookte pancetta, ui, uitgebeende kip, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde champignons - funghi ripieni

Ingrediënten:
boterham, champignon, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, portobello, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Feestelijke gehaktpastei

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ei, eidooier, half-om-halfgehakt, kippenlever, marjolein, paprikapoeder edelsusz, verse peterselie, water, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Beignets

Ingrediënten:
arachideolie, bier, bloem, champignon, citroensap, ei, inktvisjes, jonge artisjokken, maïsolie, olijfolie, tomatensaus, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde daurade met krabsaus - daurade farcie à la sanaryenne

Ingrediënten:
champignon, daurade, droge witte wijn, ei, goudbrasem, krabben, mossel, nootmuskaat, olijfolie, tomatensaus, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...