292 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroensapeifruitgroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperrode paprikaspecerijentomaatuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, dragon, tomaat, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, tijm en ui

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Courgettesoep

Ingrediënten:
bacon, courgette, groentebouillon, marjolein, melk, peper, peterselie, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Bijgerecht uit Eten en zo:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaten, witte ui en zout

Soort:
groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Quinoa met courgettes en ui

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, courgette, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pijnboompitjes, quinoa, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gevulde puntpaprika

Ingrediënten:
amandelmeel, courgette, eidooier, geitenroomkaas, harissa, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, tijm, ui en zwarte komijn

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ratatouille-salade

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, courgette, knoflook, olijfolie, peterselie, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vegetarische hutsepor

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, kerstomaat, olie, oregano, peper, peterselie, rode bonen, sluimererwten, tijm, uien en zout

Soort:
groente
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gebonden vissoep "Manhattan"

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, ontbijtspek, peper, peterselie, sint jacobsschelpen uit blik, tomaten uit blik, ui, visbouillon en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van mosselen met saffraan

Ingrediënten:
arachideolie, bladerdeeg, bladselderij, bloem, boter, courgette, crème fraîche, dragon, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peterselie, prei, rozemarijn, saffraan, selderij, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, gehakt, gemalen kaas, knoflook, laurier, marjolein, olie, paneermeel, peper, peterselie, tijm, ui en zout

Soort:
groente / ovenschotel
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Italiaanse couscous-casserole

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilivlokken, citroensap, courgette, couscous, edelgistvlokken, knoflook, olijfolie, peterselie, rode saus, rodewijnazijn, spinazie, tijm, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / couscous
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Bijgerecht uit Home made zomer:

Pikante ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, harissa, knoflook, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomaten, ui en zout

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

"Rauwe" falafel

Ingrediënten:
basilicum, bindsla, bladpeterselie, citroensap, courgette, gedroogde oregano, knoflook, lente-ui, marjoraan, olijfolie, pompoenpitten, rozemarijn, tahinsaus, tijm, tomaat, venkel, walnoten, wortel, zongedroogde tomaten en zonnebloempitten

Soort:
vegan
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kabeljauw met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroenkruid, courgette, droge witte wijn, frituurvet, groene kruiden, grof zeezout, kabeljauwfilet met huid, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rozemarijn, spaanse peper, tijm, tomaten, tomatensap, ui, vastkokende aardappels en zoete paprika

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Franse salade a la ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, babyspinazie, citroen, cocktailtomaten, courgette, Himalayazout, knoflook, paprika, plantaardige olie, rode rijst, rode ui, tijm, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
salade / barbecue/grill / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteschotel

Ingrediënten:
boter, courgette, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode ui, tijm, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / ovenschotel
Haal meer recepten op...