Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Runderhaas in champignonkorst
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, champignon, dragon, eidooier, knoflook, krulpeterselie, olijfolie, runderhaas en sjalotten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Dikke van Dam: