Recept van Lovemyfood.nl:
Langzaam gegaarde kalfswang in rode wijn
- Ingrediënten:
- gedroogde tijm, kalfswangen, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagels, laurierblaadje, peterselie, rode wijn, ui, water en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, kalfsbotten, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier: