Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Choux de Bruxelles à la crême - Gehakte spruiten in room gesmoord
- Ingrediënten:
- boter, peper, peterselie, slagroom, spruiten en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie: