83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboterbouilloneiknoflookkorianderkruidenlauriernootmuskaatolieolijfoliepeperrijstrunderbouillonrundvleesspecerijentijmtomaatuivetvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Spaans

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:

Madrileens gekookt rundvlees

Ingrediënten:
bacon, chorizo, fideos pasta, gedroogde kikkererwten, gerookte ham, gezouten varkensvlees, groene kool, kippendijen, knoflook, knolraap, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbotten, rundervoorvoet, rundvlees, tomaat, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Harira

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, gemberpoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olijfolie, peper, rundvlees, selderijblad, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gekruide leverkaas

Ingrediënten:
broodkruim, ei, hamspek, marjolein, peper, peterselie, radijs, reuzel, rundvlees, ui, varkenslever, varkensvlees, water en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zure rundvleeszult op borden

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, rundvlees, ui, vleesbouillon, witte gelatine, zout, zure augurk en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nasi goreng

Ingrediënten:
eieren, erwten, garnaal, ketjap manis, knoflook, komijnzaad, koriander, olie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, sambal oelek, uien, varkensvlees, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Pittige tartaar-bulgurballetjes

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, bulgur, chilivlokken, citroen, fenegriekpoeder, biefstuk, groene chilipeper, knoflook, korianderpoeder, little gem, paprikapoeder, pimentpoeder, rundvlees, tartaar, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenhoofdkaas met sauce gribiche

Ingrediënten:
augurk, basilicum, citroengras, citroensap, kappertje, koolrabi, kruidnagel, laurierblad, meiknol, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, salie, selderijblad, sjalot, tijm, ui, varkenskop, varkenspoot, varkensschenkel, varkenstong, vlees, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / broodbeleg / mosterd
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Klassieke gehaktballen

Ingrediënten:
boter, ei, half om gehakt, olie, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rundvlees en zout

Keuken:
Duits / Zuid-Oostazië
Soort:
vlees / varkensvlees
Haal meer recepten op...