70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercourgetteeigekookte hamgruyèreknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperprosciuttorauwe hamtijmtomaattomatenpureeuivleeswortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Chantarellensoep met knoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, cantharellen, eierdooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, speck en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Aardappeltaart

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, buffelmozzarella, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prosciutto cotto, provola en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gehaktballen in cognac - polpette al brandy

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, cognac, eierdooier, gekookte ham, mager rundergehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gegratineerde paddenstoelen - funghi gratinati

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eierdooier, gekookte ham, nootmuskaat, paddenstoelen, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen
Een recept uit Food4Eyes.com - Amuses & Appetizers - FunFood

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, courgette, ei, kalfsgehakt, olijfolie, oregano, parmaham, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree en zout

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gortsoep uit Trentino

Ingrediënten:
aardappel, boerenham, bouillonblokje, gekookte ham, olijfolie, pancetta, parelgort, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto, rozemarijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broodtaart met tomaten

Ingrediënten:
boter, brood, eieren, garnalen, gemalen kaas, ham, krulpeterselie, melk, paprikapoeder, peper en tomaat

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gevulde rollade - farsu magru

Ingrediënten:
brood, caciocavallo, droge rode wijn, ei, mortadella, olijfolie, peper, prosciutto, provolone, rundergehakt, runderrollade, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gevulde inktvis - calamari ripieni

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, calamari, citroensap, gedroogde oregano, inktvis, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, prosciutto, tomaat, ui, venkelzaad, verse dille, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Familie-superbrood

Ingrediënten:
augurk, boter, corned beef, ei, gevulde olijven, ham, jachtworst, krabsalade met mayonaise, paprikapoeder, peper, peterselie, rosbief, stokbrood, tilsiter, tomaat, ui en vleessalade met mayonaise

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Hollandse sla

Ingrediënten:
azijn, bismarckharing, edammer kaas, gekookte ham, kappertjes, mosterd, olie, peper, tomaten, tong, tuinkruiden, varkensvlees, zilveruitjes, zout en zure augurk

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Zwitsers buffet

Ingrediënten:
appenzeller, artisjok, boerenworst, bündner fleisch, coppa, druiven, emmentaler, graubünder ham, graubünder worst, gruyère, peper, peterselie en sbrinz

Keuken:
Zwitsers
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Italiaans smullen

Ingrediënten:
ansjovis, artisjokharten, azijn, champignons uit blik, ei, gorgonzola, groene olijven, mortadella, mostarda di frutta, olie, parmaham, peterselie, rode paprika uit pot, salami, sardines, schapenkaas, tonijn, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige risotto met artisjokken

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bladpeterselie, gerookte ham, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gehakttaart

Ingrediënten:
eieren, gehakt, gemalen kaas, gerookte ham, kruimeldeeg, olijfolie, oregano, peper, peterselie, room, sjalotjes, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Warme vullingen voor deegvormpjes

Ingrediënten:
bloem, brie, citroen, garnalen, gruyère, ham, kerriepoeder, kippeneiwit, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Haal meer recepten op...