Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:
Croque monsieur
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dijonmosterd, eierdooier, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, peper, witbrood en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boter, ei, eidooier, eiwit, gehakt, kaas, knoflook, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: