Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeigemberknoflooklente-uiolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalotsojasaussuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Varkenshaasjes in fillodeeg

Ingrediënten:
arachideolie, boter, filodeeg, honing, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, margarine, olijfolie, sesamolie, sesamzaad, varkenshaas, verse koriander en vijfkruidenpoeder

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Franse kippensoep

Ingrediënten:
courgette, kippenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, peterselie, prei, selderij, soepkip, sperziebonen, tijm en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde kerstkalkoen

Ingrediënten:
ei, gevogeltefond, kalkoen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olie, ontbijtspek, salie, slagroom, spruitjes, tijmblaadjes, verse worst en witbrood

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / avondmaal uit Nigella Express:

Curry in a hurry

Ingrediënten:
doperwt, groene currypasta, haricots verts, kippenbouillon, kippenbouten, kokosmelk, koriander, lente-ui, sojabonen, vissaus en wokolie

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Gong Bao-saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, sesamolie, shaoxingwijn en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Sint-jakobsvruchten met asperges

Ingrediënten:
groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...