Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends: