345 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercognacdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenlauriernootmuskaatolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierozemarijnrunderbouillonsjalotspektomaatuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bonen-maïsgerecht - succotash

Ingrediënten:
gezouten varkensvlees, kippenbouillon, slagroom, spek, tijm, tuinboon, versgemalen zwarte peper, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Choucroute royale

Ingrediënten:
bacon, braadworst, casselerrib, ganzenvet, hambot, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurier, riesling, rookworst, tijm, ui, varkenspootje, vastkokende aardappel, wortel, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Duits
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté

Ingrediënten:
bacon, ei, kalfsgehakt, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté met kastanjes

Ingrediënten:
bacon, ei, kalfsgehakt, kastanjes, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté met cranberry

Ingrediënten:
bacon, ei, gedroogde cranberry's, kalfsgehakt, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Terrine met kippenlevers

Ingrediënten:
cognac, doorregen buikspek, ei, kipfilet, kippenlever, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, slagroom, varkensvlees, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Terrine de campagne

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Varkensterrine

Ingrediënten:
broodkruim, gerookte spekreepjes, kippenlever, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peterselie, tijm, varkenslever, varkensvlees en witte peper

Soort:
vlees / gevogelte / feestdagen
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Kleine alpenhoedjes

Ingrediënten:
broodkruim, ei, jeneverbes, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rosbief, tijm, varkensvlees en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst

Ingrediënten:
armagnac, broodkruim, bruine fond, cognac, droge witte wijn, fricandeau, ganzenvet, gedroogde witte bonen, gepekeld varkensvlees, knoflook, kruidnagelen, lamsborst, lamsbotten, lamsschouder, laurier, mager varkensvlees, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, schaapsborst, schaapsschouder, schapenbotten, spek, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomatenpuree uit blik, truffel uit blik, truffelvocht, ui, uitgebakken varkensvet, varkensbotten, varkensbraadvet, varkenslende, varkenszwoerd, vet spek, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees
Haal meer recepten op...