288 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolcitroencitroensapeifruitgroentekaasknoflookmelknootmuskaatnotenolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieraapstelenspinaziesuikertijmuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Raapstelenstamppot met langoustines

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, langoustines, olie, peper, raapstelen, venkelzaad, visbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / aardappelgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, oude kaas, peper, pijnboompitten, raapstelen, volle melk en zout

Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Raapstelen, stampot

Ingrediënten:
aardappel, belegen goudse kaas, boter, leidse kaas, margarine, paprikapoeder, peper, prei, raapstelen, rode paprika en zout

Soort:
stamppot
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Risotto verde

Ingrediënten:
citroen, boter, gehakt, groene asperges, groene asperge, groentebouillon, pistaches, parmezaanse kaas, raapstelen, risottorijst, vruchtensap, knoflook, ui, verse muntblaadjes en witte wijn

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Risotto verde recept - Food and Friends

Ingrediënten:
citroen, boter, gehakt, groene asperges, groene asperge, groentebouillon, pistaches, parmezaanse kaas, raapstelen, risottorijst, vruchtensap, knoflook, ui, verse muntblaadjes en witte wijn

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene-groentetaart - torta di erbette e carciofi

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, raapstelen, snijbiet, spinazie, ui, verse marjoraan, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien

Ingrediënten:
barolosaus, bleekselderij, geklaarde boter, ingelegde pareluitjes, kalfsfond, kalfswang, knoflook, korianderkorrels, laurier, maïzena, oude balsamicoazijn, peper, peperkorrels, pimentkorrels, raapstelen, rode wijn, rozemarijn, snijbiet, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:

Soep van de zeven smarten

Ingrediënten:
andijvie, azijn, bieslook, bloem, boter, cichorei, knoflook, mosterdblad, peterselie, raapstelen, radijsloof, spinazie, ui, waterkers, zout en zuring

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetto di maiale con crosta di mostarda e borlotti

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, broodkruim, groene chilipeper, knoflook, mosterdfruit, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, plantaardige olie, raapstelen, salie, tomatenpassata, varkenshaas, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Macaroni-groentegratin

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, emmentaler, groentefond, knoflook, macaroni, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, pecorino, raapstelen, room, tomaten en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Genuese pansotti - pansotti alla genovese

Ingrediënten:
00-bloem, andijvie, bernagie, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, raapstelen, ricotta, snijbiet, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...