924 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapgemberkaneelkikkererwtenknoflookkomijnkomijnzaadkorianderkorianderzaadkurkumaolieolijfolieoreganopaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uisuikertomatenpureeuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, tomaat, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Lamsgehaktbrood met tahinsaus en tomaten

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, courgette, eieren, gemalen komijnzaad, gemalen piment, knoflook, lamsgehakt, pecorino, tahin, tomaten, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Recept uit Vegalicious:

Bruinebonensoep met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
bruine bonen, chipotlepeperpurree, groentebouillon, komijnzaad, koriander, limoensap, mais, oregano, rode ui, spaanse rode peper, tomaat, zonnebloemolie en zure room

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Libanese sperziebonen met tomaat

Ingrediënten:
tomaat in blik, bouillon, gemalen kaneel, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflooktenen, peper en zout, sperziebonen, tijm, ui en water

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Mexicaanse soep met tomaten en bonen

Ingrediënten:
gemalen komijn, groene chilipeper, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, olijfolie, oregano, passata, rode ui, suiker, tomaten, zeezout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Indiase rijst met tomaat en spinazie

Ingrediënten:
bruine basmatirijst, cashewnoten, dhana jeera, geklaarde boter, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel met tomaat en zure room

Ingrediënten:
boter, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, tomaat, tomaten in blik, ui, vastkokende aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Savooiekool met tomaat en zure room

Ingrediënten:
boter, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, savooiekool, tomaat, tomaten in blik, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Koolrabi met tomaat en zure room

Ingrediënten:
boter, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, koolrabi, tomaat, tomaten in blik, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Indiase dahl met tomaten en yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kerrie, kippenbouillonblokje, knoflook, koriander, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rode linzen, tomaat in blik, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Tomaat-paprikasalade - salatit mischwia

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, spaanse peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
salade / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

Dhal met citroen, tomaten en kardemom

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipeper, citroen, currybladeren, groentebouillon, kardemom, kokosmelk, kokosolie, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, rijst, rode linzen, rode ui, spinazie en trostomaten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

dhal met citroen, tomaten en kardemom

Ingrediënten:
cashewnoten, chapati's, citroen, currybladeren, gespleten rode linzen, groene chilipeper, groentebouillon, kardemom, kokosmelk, kokosolie, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, rode chilipeper, rode ui, spinazie, tomaten en verse koriander

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Gevulde Aubergines met Tomaat & Yoghurt

Ingrediënten:
feta, griekse yoghurt, aubergine, knoflooktenen, komijn, limoen, plantaardige olie, tomatenblokjes, tomatenpuree, gember, verse koriander, witte ui, zeezout en zwarte peper

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:

Ovenschotel van grote champignons, tomaten en chilipepers

Ingrediënten:
boter, champignonhoeden, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijn, mild paprikapoeder, olijfolie, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, sherryazijn, tijm en trostomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Vis-tagine met aardappelen, tomaten en olijven

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, groene paprika, heekmoot, kerstomaat, knoflook, krieltjes, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, rode-wijnazijn, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Haal meer recepten op...