Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencitroensapcourgetteeifruitgroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterselierode paprikaspinaziesuikertijmtomaatuivleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bosui, caponata, champignon, chili, chipolataworstjes, couscous, couscoussalade, ei, feta, granaatappel, groenten, kip, kippenpoten, miso, orecchiette, parelcouscous, pasta, pesto, pitabroodjes, ratatouille, risotto, snijbonen, truffelmayonaise en witte courgette

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, koriander, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Quinoa met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, geitenkaasrol met kruiden, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, quinoa, rode paprika, tijm en tomatensaus

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine en groentelaagjes

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bloem, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, tomatensaus, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Driekleurige aubergine (en meer)

Ingrediënten:
aubergine, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, gele paprika, kappertje, koriander, maldon zeezout, olijfolie, rode wijnazijn en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Kadaifinestjes met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, kadaifideeg, knoflook, olijfolie, pecorino, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gestoomde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, citroen, citroenverbana, groente, water en zwarte thee

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Aubergine uit de oven

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, parmezaanse kaas, aubergine, italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, paprikapoeder en uitje gesnipperd

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Aubergine uit de oven

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, parmezaanse kaas, aubergine, italiaanse kruiden, olijfolie, paprikapoeder, knoflook en ui

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Aubergine pahi

Ingrediënten:
appelazijn, aubergines, citroengras, druivenpitolie, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gember, kaneel, kerrieblaadjes, kerriepoeder, knoflook, kruidnagelpoeder, mosterdzaad, pandanblad, rode chilipeper, romanopaprika's en ui

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Paprika-aubergines

Ingrediënten:
aubergine, boter, cider, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, sherry, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Japanse mini-aubergine met bataatfudge met citroengort, zoetzure peen, geïm- pregneerde paprika en courgettechips

Ingrediënten:
alkmaarse gort, appelsap, azijn, bataat, carotte de sable, citroen, courgette, japanse mini-aubergine, kerrie, knoflook, kummel, mosterdzaad, olijfolie, paprika, peper, sjalot, suiker, turkse aubergine, ui, venkelzaad, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde aubergine met ponzusaus

Ingrediënten:
aubergine, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, koriander, ponzusaus, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde aubergine met pesto

Ingrediënten:
aubergine, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, koriander, pesto, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gevulde aubergine met gyrosvlees

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, lamsbout, olie, oregano, paprikapoeder, rozemarijn, tomaat en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / magnetron
Haal meer recepten op...