Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Sformatini di zucchine
- Ingrediënten:
- boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladerdeeg, bloem, boter, citroen, courgette, ei, gruyère, halfvolle room, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn, slagroom, snijbiet, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Picknick / lunch uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Jeruzalem:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met restjes is leuk: